tirsdag 22. mars 2011

VM-genseren Oslo 2011

Jeg ble da ferdig med VM.genseren før vinteren var slutt. Og den nye eieren har også rukket å ta den i bruk. Han har vært to ganger i Holmenkollen med den og det var fint for som mamma må forstå, man trenger ikke VM genser annet enn til VM. :-/ semifornøyd mor etter den kommentaren.


Men det spiller egentlig ikke noen rolle hva han mener, for jeg er kjempestolt av mitt første fullførte genserprosjekt. Synes det var drøyt på slutten, men resultatet ble bra.


Montering var heller ikke så vanskelig som jeg trodde, det gikk som ved ett trylleslag. Samle sammen alle deler, legge de igjen hos mamma, vente en uke og vips er de blitt en ferdig genser :) Det kaller jeg magi på høyt plan !!


Voila! Den ferdige genseren. Eieren nekter å stå modell.

PS: Bare sånn at det er sagt, skryt mottas med takk :-D
 

9 kommentarer:

 1. Så fin han blei! Du strikker så jamnt og fint.

  SvarSlett
 2. Knallfin genser. imponerende å ebgi seg ut på en slik genser som sitt første genserprosjekt. Denne kan du være stolt av!

  Og en slik mamma har jeg også ;O)

  SvarSlett
 3. Wow, for et arbeid. Gratulerer med første fullførte genser. Du valgte ikke akkurat den enkleste:-)
  Jeg skulle gjerne hatt litt av den monteringsmagien din... Klem

  SvarSlett
 4. Greit med sånne mammaer du! Har en sånn, men hun bor så langt unna. Genseren ble kjempefin - store plagg i flerfarget mønsterstrikk er mye arbeid.

  SvarSlett
 5. Kjempefin ble den Anette! Mammaer er gode å ha!

  SvarSlett
 6. Ante ikke at du blogget, Anette! Så gøy!
  Genseren ble utrooolig lekker! Du var heldig med den monteringa! Er veldig glad i å strikke selv, men et sånt stort prosjekt tror jeg ikke jeg hadde våget meg utpå....
  Snakkes!

  SvarSlett
 7. Takk, takk for alle godord. Ja så sant, mammaer er gode å ha. Hadde nok ikke begynnt på denne genseren hvis ikke vi hadde an deal på forhånd.

  SvarSlett
 8. Altid godt med en Mama,flot genser hvor er stjernen fra?

  SvarSlett
 9. Altid godt med en Mama,flot genser hvor er stjernen fra?

  SvarSlett