mandag 28. februar 2011

Universitetsplassen i går kveld

Vi kunne jo ikke la sjansen gå fra oss. Petter hadde tatt gull på 30km med skibytte og hoppgutta hadde sikret sølv i laghopp liten bakke. Det var siste dag i vinterferien og været var på vår side. Så jeg dro på ungene nyheklede Norge luer og vi satte oss på toget. - det var det flere som hadde gjort også...
Må jo innrømme at jeg så mest bakhoder, men ingen tråkket meg på tærne og jeg fikk bare ett flagg i nesa. (hvorfor ha flagg i sekk i en folkemengde?) Vi var med!! Nasjonalsangen ble sunget av full hals og siden vi hadde funnet ett gjerde ungene kunne stå og sitte på var det ingen som brydde seg om at mamma ikke så annet enn ryggen på de forran. (å blide unger som har sett Petter felle en tåre på seierspallen og fornøyd rapportert ned til mamma er jo tross alt det viktigste)

En rusletur i Karl Johan er heller ikke å forakte, masse å se på, kjøpe og inntra. At Oslo er vinterhovedstaden er lett å se på en kveød som dette.

Vi har kost oss og jeg håper ungene husker denne kvelden når hverdagen igjen setter inn.

Ta dere en tur dere også !

(mobilbilder er ikke av superkvalitet, men de fanger litt av stemningen uansett skarphet)

3 kommentarer:

 1. Jeg har enda ikke klart å ta meg en tur ned å se på livet der nede. Ser ut som om dere koste dere ihvertfall :O)

  Wims

  SvarSlett
 2. Vi var der i går kveld. Superstemning.
  Er forresten ferdig med lua med sirkler, har bare ikke rota meg til å legge ut bilder.

  SvarSlett
 3. Wims - nå er det for sent, men kanskje Oslo søker og får OL om noen år så kan vi slå oss sammen å ta en tur da :) Når vi er krokete og grå.

  Så bra da Ugla. Kanskje jeg får se den på onsdag :) (hvis du tar en tur til Amylin da) JAJAJAJA

  SvarSlett